Onze Algemene Voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Games-N-Stuff is gerechtigd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als wij jouw woonadres niet kunnen vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd. We leveren de bestelling pas uit als deze volledig is betaald. Het is niet mogelijk om achteraf te betalen. Als de artikelen die je besteld hebt bij ons voorradig zijn en de bestelling volledig is betaald, ontvang je jouw bestelling binnen 7 werkdagen op het door jouw opgegeven adres. Door vakanties of tijdens drukke periodes (b.v. kerst), kan het iets langer duren. Wij brengen je hiervan dan op de hoogte via e-mail.

Mocht slechts een deel van de artikelen voorradig zijn, zullen we je hiervan op de hoogte brengen. Het kan zijn dat er een gangbaar alternatief is. Dit zullen we dan per e-mail aangeven. Het is dan aan jou om jouw bestelling zo te houden, aan te passen, te veranderen of the annuleren. Wordt de bestelling door jou aangepast of veranderd, kunnen er extra kosten bij komen of juist vanaf gaan. Als de kosten hoger worden, verwerken we de bestelling af als dit extra bedrag bij ons binnen is. Als er kosten vanaf gaan, dan zorgen wij dat dit bedrag binnen 7 werkdagen geretourneerd wordt. Je kan er ook voor kiezen om dit bedrag als korting te gebruiken voor een toekomstige bestelling. Je hebt zelf de keus of je een deel van de artikelen die je besteld hebt, reeds wilt ontvangen. Let wel, als je hiervoor kiest, moet je wel rekening houden dat we voor de volgende levering verzendkosten in rekening zullen brengen. Je kan ook wachten tot je gehele bestelling voorradig is. We zullen je op de hoogte houden van de voortgang en hoe lang het duurt voordat jouw volledige bestelling compleet is. Op ieder moment kan je het restant van de bestelling waarop je nog wacht, annuleren. Als je reeds betaald hebt voor de bestelling, krijg je vanzelfsprekend het geld van het deel van de bestelling wat je annulleert terug.

Heb je iets besteld, maar je wil dit annuleren, is dit geen enkel probleem. Geef dit graag zo snel mogelijk aan ons door. Heb je reeds betaald en wil je annuleren, dan zorgen wij ervoor dat dit bedrag binnen 7 werkdagen geretourneerd wordt. Als jouw bestelling reeds verstuurd is door ons, kan je de bestelling nog steeds annuleren. Echter de verzendkosten worden dan niet vergoed. Kijk hieronder bij 'Retouren'.

Retouren of Ruilen

Je hebt vanaf het moment dat je de levering hebt ontvangen, 2 weken recht van retour. Immers, jij moet tevreden zijn met de artikelen die je online bij ons hebt gekocht. Het kan zijn dat de maat, kleur of iets anders niet naar wens is. Als je iets wil retourneren of ruilen, moet het product ongebruikt en onbeschadigd zijn. Zit het product in een verpakking (zoals folie), dan nemen we het artikel alleen retour als deze verpakking er nog omheen zit. Als het artikel bij ons onbeschadigd en in de verpakking door ons ontvangen is, zorgen wij dat het bedrag van het terug gestuurde artikel binnen 7 dagen wordt geretourneerd. Wil je het artikel, dan zorgen we dat het geruilde artikel wordt teruggestuurd als de verzendkosten hiervoor zijn betaald. De verzendkosten van het vervoer van de initiële bestelling naar jou toe, worden niet vergoed (uitzondering: beschadigd of verkeerd artikel, zie onder). Belangrijk! De verzendkosten van het retour zijn voor de klant. Mocht tijdens het vervoer het artikel beschadigd raken, is dit voor kosten van de klant. Zorg er dus voor dat het artikel goed verpakt is. Dit geldt ook voor eventuele vermissing van het pakket wat verstuurd is door een klant. Zorg er dus voor als het om een groot bedrag gaat, dat dit verzekerd of aangetekend verstuurd wordt. De vervoerder die je wilt gebruiken kan je hierover informeren. Als je niet zeker bent of een artikel past of andere twijfels hebt, kom dan langs bij ons in de loods/speellocatie of op één van de evenementen waar wij aanwezig zijn, zodat je het artikel goed kan bekijken en/of passen.

Intressant ik wil meer horen!

Ok, so.... Luke Skywalker has returned to his home planet of Tatooine in an attempt to rescue his friend Han Solo from the clutches of the vile gangster Jabba the Hutt . Little does Luke know that the galactic empire has secretly begun construction on a new armored space station even more powerful than the first dreaded Death Star .

When completed, this ultimate weapon will spell certain doom for the small band of rebels struggling to restore freedom to the galaxy...

Beschadigde artikelen

In het geval dat één of meer artikelen beschadigd zijn als je ze hebt ontvangen, nemen wij deze uiteraard retour. Het moet wel aannemelijk zijn dat dit voor of tijdens vervoer is gebeurd. Soms zullen we vragen om een foto. Als is vastgesteld dat de beschadiging door ons toedoen of dat van de vervoerder is veroorzaakt, betalen wij de kosten van het retour. Het kan zijn dat wij een vervoerder vragen om het artikel bij jou op te halen. We vragen je om hetgeen wat teruggestuurd moet worden, als het kan, in de originele verpakking te retourneren. Als wij eenmaal het artikel weer ontvangen hebben, zorgen wij dat er of een nieuw, onbeschadigd artikel naar jou wordt teruggestuurd of dat het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen wordt geretourneerd. Dit is inclusief de eventueel door jou betaalde verzendkosten, behalve als je meerdere producen in die bestelling hebt ontvangen.

Verkeerde artikelen of bestelling

In het geval dat één of meer artikelen verkeerd zijn (oftewel niet door jou besteld), nemen wij deze uiteraard retour. We vragen je dit zo snel mogelijk te melden. Wij betalen de kosten van het retour. Het kan zijn dat wij een vervoerder vragen om het artikel of de bestelling bij jou op te halen. We vragen je om hetgeen wat teruggestuurd moet worden, als het kan, in de originele verpakking te retourneren. Tegelijkertijd zorgen we dat de juiste bestelling of artikel jouw kant op komt. De extra verzendkosten hiervan zijn uiteraard voor onze rekening.

Ruilen of retourneren in de winkel of beurs

Als je het makkelijker vind om iets te retourneren in onze loods/speellocatie of op een (LARP) evenement, is dat natuurlijk prima. Geef dit graag van tevoren aan, zodat wij het goede of onbeschadigde artikel voor je klaar kunnen leggen of mee kunnen nemen.

Terugbetalen

Wij betalen het geld altijd terug op de manier waarop je betaald hebt. Dus, heb je met creditcard betaald, dan boeken we via de creditcard het bedrag ook weer terug. Als je liever via een andere weg het bedrag terug wilt ontvangen, laat het ons dan weten. Het kan zijn dat we hier geen gehoor aan geven i.v.m. bijkomende kosten.

Prijzen

De prijzen in Games-N-Stuff Webshop zijn inclusief 21% btw en exclusief de verzendkosten en eventuele administratiekosten. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Kleuren

We kunnen niet garanderen dat de kleuren die op de webshop te zien zijn exact de kleuren van de producten in werkelijkheid weergeven. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen van je computer.

Ontevreden over producten of service

Mocht je ontevreden zijn over diensten of producten van Games-N-Stuff, neem dan contact met ons op. Als je een klacht hebt over een geleverd product, neem dan binnen twee maanden contact met ons op, nadat het probleem aan het licht is gekomen. We zullen jouw klacht zo snel mogelijk behandelen, minimaal binnen 7 werkdagen. Wanneer duidelijk wordt dat het behandelen van de klacht langer gaat duren, laten we dit je weten met daarbij een indicatie wanneer we je klacht wel kunnen behandelen. We zullen altijd samen met de klant het probleem zo goed mogelijk proberen op te lossen.

Auteursrecht

De inhoud van deze webshop is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Games-N-Stuff/Games-N-Us

Heb je een vraag over onze voorwaarden? Neem gerust contact met ons op via shop@gamesnstuff.com