FAQ betalingen

Je kunt simpel en eenvoudig betalen via de volgende betalingsmogelijkheden: iDeal, PayPal, bankoverschrijving en Creditcard.
Belgische klanten kunnen ook betalen met bancontact.

Ja, je betaling is veilig. Dit is te zien aan het groene slotje in de adresbalk. Je betalingen worden namelijk verwerkt via de omnikassa plugin van de Rabobank, of via PayPal.

Betalingen worden direct verwerkt. iDeal, Paypal, en Creditcard betalingen zijn volledig geïntegreerd in de webwinkel van Games-N-Stuff.

Mogelijk is je betaaloverzicht als spam gemarkeerd en daarom niet in je inbox terecht gekomen. Maar mocht dit niet het geval zijn, neem dan vooral contact met ons op via shop@gamesnstuff.com. Dan zorgen wij ervoor dat je je betaaloverzicht alsnog ontvangt.

Jazeker, Stuur een mail naar shop@gamesnstuff.com. We hebben dan wel wat gegevens van je nodig zoals: De datum van aankoop, Het product (met voorkeur de SKU code), je mailadres, en je persoonlijke gegevens.

Nee, dit is niet mogelijk.

Helaas kunnen consumenten dit niet bij ons doen. De business 2 business klanten hebben dit wel als optie. Voor informatie daarover verwijzen wij je graag naar de pagina "Games-N-Stuff als leverancier".

Ja, dat kan binnen 14 dagen. Dit is wel op de voorwaarde dat het product niet beschadigt of al gebruikt is. Let wel op dat er 7 werkdagen overheen kunnen gaan voordat je het betaalde bedrag terug hebt ontvangen

Heb je van ons een kortingscode ontvangen? Deze kun je tijdens het bestelproces invoeren, de korting wordt dan meteen verwerkt. Een kortingscode is slechts eenmalig geldig en is niet overdraagbaar. Let er op dat kortingscodes altijd een vervaldatum hebben. Na deze datum is de kortingscode niet meer geldig.

Nee, hier berekenen wij geen extra kosten voor.

Voor de consumenten shop zijn de artikelprijzen die worden weergegeven inclusief BTW.
Voor de business 2 business shop zijn de artikelprijzen die worden weergegeven exclusief BTW.