Uitverkoop

PRE ORDER Jumpstart Booster Display (24 Boosters)

OP VOORRAAD: 0
Code
MTG-M21-JS-EN
€ 129,00
PRE ORDER Jumpstart Booster Display (24 Boosters) is te bestellen in veelvoud van 1

PRE ORDER korting geldt t/m 22 juni

Sealed boosterbox, bevat 24 boosters, engelstalig

Inclusief Buy a Box Goodies (zolang voorraad strekt):
Promo b.a.b. kaart MechaGodzilla
Gratis pakje exact sleeves t.w.v €3,99

Release: vrijdag 17 juli

Omschrijving
Fabrikant Wizards of the Coast

Laten verzenden of op te halen op locatie in Zwolle of op een event


Jumpstart is een innovatief nieuw product en geeft je nieuwe en dynamische manier van spelen. Het voegt de beste aspecten van constructed en limited samen in één product. Neem twee boosters Jumpstart, schud ze samen tot een deck en je bent klaar voor de strijd!

Elke Jumpstart booster bevat 20 kaarten. De 20 kaarten vormen samen een thema en er zijn veel verschillende variaties mogelijk binnen elk thema. Zoveel zelfs dat er per booster maar liefst 121 verschillende variaties per thema zijn! De thema's lopen uit een van Cats en Unicorns tot Pirates en Phyrexians. Jumpstart is afgeladen met maar liefst 500 verschillende reprints en introduceert 37 nieuwe kaarten.

Landjes zijn inbegrepen in de boosters dus je hebt verder niets nodig om te beginnen met spelen. De landjes zijn bovendien voorzien van nieuwe art, speciaal ontwikkeld voor Jumpstart.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Een boosterbox bevat 24 Jumpstart boosters. Elke Jumpstart booster bevat 20 Magic: the Gathering kaarten inclusief basic land en tenminste één rare of mythic rare. Een op de drie boosters bevat een extra rare.